понеділок, 12 вересня 2016 р.

                   Живи і міцній, Україно моя .
            Незалежна держава – незалежний народ. Незалежність потрібно виборювати – це безмежна боротьба за землю, на якій жили наші пращури й житимуть наші діти. Все має свій початок, має свою передісторію. В рамках відзначення 25-ї річниці незалежності України працівники клубу та бібліотеки с.Петрушин підготували годину історичної дати, яка відбулася 24 серпня.      
            Святкування розпочалося в сільській бібліотеці з національного гімну
України. Бібліотекар підготувала і ознайомила присутніх з книжково – ілюстративною виставкою   «Україна незалежна: віхи творення». Бібліотекар Н.Логвиненко розповіла присутнім   про історію незалежності України – її минуле і сьогодення, згадали про відомого письменника - земляка В.Дрозда, а також про почесних людей села, воїнів АТО, які вклали свою часточку в боротьбі за незалежність нашої країни. Сільський голова Є.Питинський привітав присутніх зі святом, і разом з дітьми здійснили урочисте покладння квітів  до обеліска загиблим воїнам в роки другої світової війни та до меморіальної дошки відомого  письменника – земляка  В.Дрозда. О.Бекало, А.Лавріненко, Є.Понаморьова, Р.Шульжик читали вірші про Україну,  загиблих воїнів вшанували хвилиною мовчання.
            А ввечері в сільському клубі відбувся святковий концерт присвячений дню незалежності України , який подарував глядачам дует «Гармонія» з с.Терехівка.


                                                                    Н.Логвиненко, бібліотекар                                              












Немає коментарів:

Дописати коментар