вівторок, 2 травня 2017 р.

«ДОБРОМ  ЗІГРІТЕ  СЕРЦЕ».

Вже стало доброю традицією в Петрушинській громаді вітати жителів села з поважними ювілеями. 30 квітня завідуюча клубом Наталія Приходько,  бібліотекар Надія Логвиненко, учасники художнього колективу «Журавка» Євдокія Лазарева та Катерина Клановець з найкращими побажаннями завітали до жительки громади Герман Анастасії Іллінічни щоб привітати з 95 – річним ювілеєм. Анастасія Іллінічна колись сама була активною учасницею художньої самодіяльності. Мала прекрасний голос, дуже любила співати і навіть сама написала пісню «Ой дуб, дубина», яку і нині досить часто можна почути  у виконанні фольклорного тріо.
Закінчивши 7 класів школи юна дівчина мріяла вступити до театрального училища, та доля розпорядилась інакше, і Настя вступила до технікуму механізації, де провчилась два роки. А далі війна, концтабір… Коли прийшла довгоочікувана перемога  куди тільки доля не закидала її: працювала в Польщі в госпіталі,  потім на різних роботах  в Маріуполі, Сталінграді, та все ж стежки привели в рідний Петрушин, де живе і нині з донькою Олею. Має онуків, правнуків.
Працівники клубу та бібліотеки, ветеранська організація села щиро опікуються своїми односельцями, що потребують допомоги, і добрим словом, і ділом.

                                                                         Н. Логвиненко.








Немає коментарів:

Дописати коментар