понеділок, 20 листопада 2017 р.

БУДЕ ХЛІБ – І БУДЕ ПІСНЯ.

19 листопада в Петрушинському сільському клубі відбувся святковий захід з нагоди Дня працівників сільського господарства. На урочистості і святковий концерт запросили тих, хто обрав життєвий шлях – трудитися на рідній землі. Теплими словами і побажаннями привітав  ветеранів праці і всіх хто нині трудиться на рідній землі – сільський голова Євгеній Миколайович Питинський. Дякуючи спонсорській допомозі керівників підприємств Ей Сі Джі Україна - директор Володимир Юрійович Пахота та  ТОВ Ей Сі Джі Юкрейн директор Горілко Юрій Володимирович, ветеранам праці були вручені грошові винагороди.
А  святковий концерт для працівників сільського господарства подарував художній колектив «Берегиня» Седнівського Будинку культури – керівник Лідія Могилевець, акомпанував Віктор Акуленко.  Учасники від щирого серця бажали жителям села здоров’я, щастя та мирного неба. До репертуару колективу ввійшли пісні про рідний край, родину і кохання, жартівливі пісні. Вірші читала Світлана Чугай,  гумор – прозвучав у виконанні Таїсії Мицу. Найбільше сподобалась глядачам інсценізація української пісні «Бузина». Глядачі отримали справжнє задоволення від концерту.
Після концерту працівники культури та сільський голова ветеранів праці, які не змогли прийти, привітали  вдома.
І ще для громади приємна новина. Нарешті в сільському клубі запрацювало опалення, і захід проходив в теплому, затишному залі. Ремонтних робіт ще багато, та й дрова треба заготовити, але будемо сподіватися що найближчим часом все владнається.


                                       Н. Логвиненко.











Немає коментарів:

Дописати коментар