неділю, 12 серпня 2018 р.

РЕФОРМИ

Жителі Чернігівського району вкрай незадоволені введенням пілотного проекту "Укрпошти". Своє незадоволення вони викладають у скаргах, зверненнях до керівників влади. Громада села Петрушин теж звернулась до голови Чернігівської райдержадміністрації Віктора Борисовича Коржа, до голови районної ради Олександра Миколайовича Ларченка з проханням залишити в селі поштове відділення з попереднім графіком роботи і своїх листонош.


Звернення
до голови Чернігівської районної державної адміністрації
Коржа Віктора Борисовича
від громади села Петрушин Чернігівського району

Жителі села вкрай незадоволені нововведенням в роботі пошти, яке не тільки не принесло обіцяного покращення обслуговування, а й зруйнувало вщент нормальну роботу сільської пошти, котра мала у Петрушині  приміщення в задовільному стані  і графік роботи, який влаштовував селян. Пошта працювала три рази на тиждень з 9 години ранку до 13 години. У селі свій розпорядок дня, повʼязаний з сільськогосподарськими  роботами селян.
Після введення  пілотного проекту, пошта у Петрушині працює лише два рази на тиждень, хоча в проекті зазначається, що села з численністю жителів у 500 чоловік мають обслуговуватись три рази на тиждень. Також змінився графік роботи ( з 15 години до 18 години) , який дуже не влаштовує селян. Окрім цього, мобільна бригада пошти, що обслуговує Петрушин, приїздить до села коли їй заманеться –  бувало і о 17.30, і навіть в 19.00. Пенсії доставляються невчасно. Люди похилого віку вимушені годинами стояти в чергах щоб заплатити за світло та газ, чи отримати інші послуги.
Жителі села Петрушин незадоволені  проектом УКРПОШТИ і вимагають його припинення. Доцільність і економічна вигода такого проекту теж під великим питанням. Яка може бути доцільність, якщо бригада із чотирьох осіб за  повний робочий день не спроможна обслугувати  лише два села – Петрушин і Терехівку, ганяючи на дорогих автівках по селищним дорогам? А наші поштарки працювали  неповний робочий день і не використовували дорогу техніку, і завжди справлялись з своїми обов’язками. Всі жителі громади просять зберегти поштове відділення з попереднім графіком роботи і кількістю листонош. Сподіваємося на вашу підтримку і допомогу.


 Представники громади: підписи додаються:







Зібрано понад сто підписів.
Нині люди продовжують писати скарги на ім*я голови районної ради Олександра Ларченка.





Немає коментарів:

Дописати коментар