неділю, 17 січня 2021 р.

 ПЕТРУШИН  КИНУЛИ...


На прохання жителів громади лист – звернення до керівника Киселівської сільської ради був надрукований в газеті «Наш край» і навіть Володимир Михайлович прокоментував звернення, в якому сказав, що в Петрушині проживає 450 жителів. Шановний, як ви приймали нас в громаду і не поцікавились кількістю населення? В нашому селі зареєстровано 510 осіб, і звертаю вашу увагу за рік населення не зменшилось, а навпаки збільшилось на 14 осіб. Хай це не багато, але ж збільшилось.





 

 

 






На 24 грудня була призначена сесія Киселівської сільської ради і питання про призначення старости в Петрушині таки включили в порядок денний. На сесію виїхала делегація від громади у складі шести чоловік. Але ж люди добрі, в якому столітті ми живемо? Нас навіть не хотіли слухати, не давали сказати слова і навіть хотіли вивести з залу засідать. І це люди з вищими освітами, ДЕПУТАТИ ОТГ? А голова сільської ради не може сказати слова проти чи не хоче? То хто ж керує депутатським корпусом? А найбільш обурливо, що депутат від нашої громади не підтримав село, а навпаки турбувався тільки за себе, щоб йому виплатили гроші, за те що він їздить на сесію? Так чого ж ви, Михайло Миколайович, туди так пхались? Земельку обіцяли, тільки щоб за вас проголосували. Ганьба депутату!..

Після недовгих дебатів делегація приїхала додому ні з чим. Тільки знову обіцянки, що до нас приїдуть і розберуться. І навіть по селу пройшли слухи, що староста в нас буде. Пройшов майже місяць, наступна сесія призначена на 22 січня, в день соборності України. Але до нас досі ніхто не їде, знову ігнорують, наче такого села і людей не існує і в порядку денному про старосту навіть не згадують. Зате майже основне питання виділення земельних ділянок. По Петрушину аж вісім! І в першій черзі ціла сім,я Пінчуків. Хотілося б почути відповіді на багато питань. Наприклад,як можна ділити землю, коли громада тільки формується, ще не проведена інвентаризація земель і чому ніхто не враховує, що в Петрушині ( і не тільки ) вся соціальна сфера залишилася без земельних паїв ( вчителі, медицина, працівники культури, пошти, сільської ради )? Декому виділили по 30 соток в тимчасове користування і ту забрали в 2020 році. Але задати ці питання нікому. Хіба що знову їхати в Киселівку, але не факт, що нам там зрадіють, і чи взагалі приймуть. Можна б звичайно запитати Білоуса Миколу Андрійовича, але він теж людина дуже зайнята, приїде зранку раненько, підпише якісь папери і зникає в справах. 

Шановні жителі села Петрушин. Що ж ви мовчите і тихенько чогось чекаєте? Наше село залишили без влади, в селі вже повний безлад і далі краще не буде, якщо будемо мовчати. Вам пообіцяли землі по 2 га. Та де ж її всім взяти? Хіба що пасовище лишилося? Ну й правильно, його теж треба розділити, корівок будемо пасти на своїх городах. А сіно купимо в когось, з тієї земельки, що розділиться…


А ще ж і водичка у нас не законна...




Немає коментарів:

Дописати коментар